Где купить
Поиск
Млинці з маком

У давнину традиційно млинці з різноманітними начинками готували на Масляному тижні. У наш час, на щастя, їх печуть не лише до свята. Приготувати млинці нескладно, а головне – результат буде незмінно смачним!

Інгредієнти
    • Макова начинка"500 г
    • Яйця4 шт.
    • Цукор3 ст.л.
    • Соняшникова олія2,5 ст. л.
    • Борошно1,5 скл.
    • Молоко0,5 л
    • Дрібка солі, дрібка соди.

Спосіб приготування:
Яйця розтерти з цукром, посолити й, збиваючи, домішати поступово борошно та молоко. Додати олію й соду. Все ще раз ретельно збити. Випікати на добре розігрітій сковорідці. Охолодити, викласти на млинці «Макову начинку», згорнути конвертом чи рулетом і обсмажити на вершковому маслі до золотавого кольору.

Порада:
Перед подачею до столу млинці з маком можна полити медом – таке поєднання не лише надзвичайно смачне, але й дуже корисне.

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях