Где купить
Поиск
Яловичина з чорносливом

М'ясо – обов’язковий компонент повноцінного раціону людини, незамінне джерело білків. Яловичина – особливий, дієтичний продукт: у ній мало жиру і багато заліза та вітаміну В12.

Інгредієнти
    • Яловичина500 г
    • Картопля10 шт.
    • Чорнослив150 г
    • Мигдаль50 г
    • Морква2 шт.
    • Цибуля2 шт.
    • Сіль, перець, зеленьза смаком

Спосіб приготування:
Цибулю наріжте півкільцями, моркву – тонкими кружальцями, м'ясо і картоплю – кубиками. Мигдаль подрібніть. Змішайте всі складові. Посоліть і поперчіть. Викладіть у каструлю, додайте півсклянки води. Накрийте кришкою і поставте у духовку. Готуйте при температурі 180ºС протягом двох годин.

Порада:
Якщо чорнослив з кісточкою, видаліть її. Подрібнювати сухофрукти не варто – цілі сливи надають страві більш делікатного смаку й аромату.

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях