Где купить
Поиск
Індичка з мигдалем

М'ясо птиці – це легкозасвоюваний дієтичний продукт. І хоча м'ясо індички трохи калорійніше, за смаком і своїми корисними властивостями воно цілком може конкурувати з курячим.

Інгредієнти
    • Індичка700 г
    • Масло½ скл.
    • Цибуля4-5 шт.
    • Томатна паста1 ст. л.
    • Борошно1 ст. л.
    • Вода1,5-2 скл.
    • Чорнослив100 г
    • Мигдаль100 г
    • Сіль, перець, кориця, цукорза смаком

Спосіб приготування:
Підготовану індичку наріжте на шматки. М'ясо складіть у неглибоку каструлю. На маслі підсмажте цибулю, додайте томатну пасту і борошно. Всипте підсмажену цибулю у каструлю з м’ясом, залийте гарячою водою. Каструлю поставте на слабкий вогонь і тушкуйте м'ясо майже до готовності. Потім додайте чорнослив і посипте подрібненим мигдалем. За смаком заправте сіллю, перцем та корицею. Коли індичка з чорносливом буде готова, додайте до неї трохи цукру.

Порада:
Замість чорносливу можна використати родзинки – страва трохи зміниться, але буде не менш смачною.

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях