Где купить
Поиск
Яблучний пиріг із родзинками та волоськими горіхами

Яблучний пиріг – проста у приготуванні, дуже смачна і корисна страва. У цьому рецепті немає продуктів тваринного походження, отже пиріг можна їсти і тим, хто постує або дотримується дієти.

Інгредієнти
    • Яблука4 шт.
    • Родзинки2 ст. л.
    • Волоські горіхи 50 г
    • Борошно1,5 скл.
    • Цукор2 ст. л.
    • Кориця0,5 ч. л.
    • Сода1 ч. л.
    • Кунжут1 ст. л.
    • Медза смаком

Спосіб приготування:
Яблука натріть на грубій тертці, родзинки та горіхи подрібніть у блендері. Змішайте з борошном грубого помелу, содою, корицею, цукром і замісіть тісто, потрохи доливаючи воду – треба досягти консистенції трохи густіше бісквіта. Випікайте у духовці, доки зарум’яниться (готовність перевірте сірником). Пиріг вийміть, дайте вистигнути, змажте медом, посипте кунжутом або цукровою пудрою.

Порада:
Влітку замість яблук для цього пирога можна використати будь-які фрукти: персики, абрикоси, сливи та ін.. Зверніть увагу, що мед можна додавати лише до охолоджених страв, оскільки при нагріванні цей продукт втрачає свої корисні властивості.

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях