Где купить
Поиск
Пангасіус із горіхами

Із пангасіуса виходить чудова юшка. Але й запеченою ця рибка, завдяки своїй підвищеній жирності, смакуватиме неабияк. Спробуйте приготувати філе пангасіуса на овочевій подушці під ковдрою з сиру та горіхів.

Інгредієнти
    • Філе пангасіуса1 шт.
    • Картопля2 шт.
    • Овочева суміш100 г
    • Твердий сир100 г
    • Волоський горіх100 г
    • Фундук50 г
    • Сіль, перець, зеленьза смаком

Спосіб приготування:
На лист, змащений олією, покладіть шар нарізаної тонкими скибочками сирої картоплі. На неї викладіть кілька жмень овочевої суміші. На овочі покладіть філе пангасіуса. Рибу посоліть, поперчіть, посипте тертим сиром і подрібненими горіхами. Запікайте у духовці при 200-220°С близько 30 хвилин.

Порада:
Якщо замість готової суміші ви збираєтеся використати свіжі сезонні овочі, наріжте їх дрібними кубиками – так овочі будуть соковитішими.

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях