Где купить
Поиск
http://chadeyka.livejournal.com/ - Ірина Чадеєва
Тістечка з журавлиною та волоськими горіхами
Відмінне поєднання - журавлина та волоські горіхи. Ягоди журавлини у пирогах дають занадто багато соку, тому для приготування використовуйте не звичайне, а сирне січене тісто.

Інгредієнти
    • масло100 г
    • борошно100 г
    • сухий м'який сир100 г
    • журавлина100 г
    • волоські горіхи100 г
    • цукор2 ст.л.
    • коньякза смаком
Спосіб приготування:
  • Приготуйте сирне січене тісто. Масло, борошно і сухий м’який сир посічіть на крихту.
  • Додайте пару ложок води (або більше, якщо сир дуже сухий) і замісіть тісто. Розкатайте, наріжте квадратами й покладіть у формочки (має вийти дев’ять). Можна також робити швидше й економніше - відщипувати шматочки від ковбаски з тіста і розкачувати їх.
  • Для начинки журавлину відкиньте на сито. Додайте подрібнені волоські горіхи й цукор.
  • Перемішайте.
  • Розподіліть начинку по формочках з тістом.
  • Полийте начинку коньяком і випікайте 15-20 хвилин при 200ºС. Можна прикрасити тістечка цукровою пудрою.
  • А можна й не прикрашати.

Порада:
Тістечка печуться із сушеною журавлиною. Тому ягоди слід замочити за пару годин у будь-якому алкоголі, наприклад, як у цьому рецепті, у коньяку.


Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях