Где купить
Поиск
Рис із гарбузом і сухофруктами

Поєднання рису з гарбузом і сухофруктами просто надзвичайне: страва виходить поживною і водночас дієтичною. А ще це надзвичайно корисні солодощі для ласунів.

Інгредієнти
    • Рис2 ст.
    • Вода4 ст.
    • Гарбуз чищений 300 г
    • Курага0,5 ст.
    • Родзинки0,5 ст.
    • Кориця1 ч. л.
    • Цукор1 ст. л.

Спосіб приготування:
Приготуйте цей незвичайний розсипчастий рис у горнятках у духовці. Рис промийте, змішайте з тертим гарбузом і залийте водою. Додайте цукор, корицю, розпарені родзинки й курагу, нарізану на дрібні шматочки. Накрийте кришкою і поставте у духовку на годину-півтори. У цьому рецепті можна обійтися й без цукру, оскільки гарбуз сам достатньо солодкий. А можна вже готову кашу полити медом і посипати подрібненими горішками.

Порада:
Із гарбуза легко приготувати ласощі до чаю. Наріжте гарбуз кубиками. Запечіть у духовці, занурте у мед, цукровий сироп чи варення й підсушіть. Простіше й смачніше не буває!

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях