Где купить
Поиск
Рибна запіканка

Запіканка, або рибний пиріг, як кажуть англійці, – універсальна позасезонна страва, яку готують і до святкового столу, і у будень. А головне, це справжня знахідка для кулінарів-початківців.

Інгредієнти
    • Рибне філе500 г
    • Цибуля1 шт.
    • Морква1 шт.
    • Сметана100 г
    • Кабачок1 шт.
    • Яйце1 шт.
    • Твердий сир200 г
    • Картопля2 шт.
    • Родзинки100 г
    • Сіль, перець, зеленьза смаком

Спосіб приготування:
Філе, картоплю і кабачок наріжте скибками. Викладіть у форму, посоліть, поперчіть. Зверху покладіть цибулю, нарізану кільцями, терту моркву й посипте усе родзинками. Тертий на середній тертці сир і збите яйце змішайте зі сметаною. Змастіть страву цією сумішшю і запікайте у духовці 20-30 хвилин.

Порада:
Кабачок можна замінити баклажаном чи перцем. Взимку замість свіжих овочів цілком можна використати морожені.

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях