Где купить
Поиск
Компанія ТОВ "Ариол" отримала сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів

Головним завданням компанія ТОВ «Ариол» завжди вважала виробництво високоякісної та безпечної продукції, тому навесні 2012 року було прийнято рішення: розробити та запровадити на виробництві систему управління безпекою харчових продуктів на основі принципів НАССР.

Концепція НАССР передбачає систематичну ідентифікацію небезпечних факторів, що мають істотний вплив на безпеку продукції, їх оцінку й управління ними. Вона орієнтує персонал на системне визначення й проведення запобіжних заходів.

У жовтні 2012 року Міністерством аграрної політики і продовольства України було видано наказ №590, у відповідності до вимог Закону України «Про безпеку та якість харчових продуктів», згідно якого всі виробники харчової промисловості зобов’язані розробити і запровадити на своєму виробництві ефективну систему НАССР. Цей наказ вступив у силу на початку травня 2013 року.

29 травня 2013 року наша компанія - одна з перших серед виробників фасованих сухофруктів і горіхів - отримала сертифікат на систему управління безпеку харчових продуктів, яка відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000.

На запитання про переваги запровадження системи управління безпекою харчових продуктів на підприємстві керівник робочої групи НАССР компанії ТОВ «Ариол» Душенко Олена Миколаївна відповіла: «Запровадивши систему НАССР і підтримуючи її, наше підприємство гарантує систематичний контроль безпеки харчової продукції, демонструє зацікавленим сторонам використання на нашому виробництві міжнародно визнаного підходу до безпеки харчових продуктів, що зміцнює довіру та задоволеність споживачів. Ми постійно покращуємо технологічний процес і вдосконалюємо контроль за якістю продукції задля того, щоб споживач сухофруктів і горіхів нашої торгової марки був задоволений завжди».

10.06.2013 11:21
SantaVita в соцсетях