Где купить
Поиск
Сухофрукти та горіхи ТМ SantaVita завоювали нагороду «Вибір року»

20 листопада 2010 року у Національному палаці мистецтв «Україна» відбулася ювілейна церемонія нагородження переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року -2010» в Україні. Було відзначено 70 провідних українських і зарубіжних компаній, чиї товари незалежне журі та споживачі визнали кращими. У номінації «Сухофрукти та горіхи» перемогу отримала українська торгівельна марка SantaVita.

Для компанії «Ариол», яка є виробником фасованих сухофруктів та горіхів під ТМ SantaVita участь в одному із самих престижних конкурсів «Вибір року» стала дебютом. На українському ринку ТМ SantaVita вже більше 5 років і в цьому році отримала визнання від споживачів згідно даних досліджень маркетингової агенції TNS (Taylor Nelson Sofres Ukraine), які були підтверджені незалежною аудиторською компанією Deloitte&Touche.

Конкурентна перевага продукції ТМ SantaVita – це насамперед висока якість продукту, яка постійно контролюється незалежною лабораторією Держстандарту, а також власною лабораторією, на якій відстежуються всі якісні характеристики. Для виробництва товарів під даною торговою маркою використовується продукція винятково від провідних світових виробників, а також застосовуються сучасне фасувальне обладнання й екологічно чисті пакувальні матеріали. Завдяки європейському дизайну упаковки з прозорим віконечком споживач може побачити продукт ще до здійснення покупки і оцінити його якість.

Серйозною конкурентною перевагою є і те, що компанія імпортує продукцію за прямими контрактами зі світовими лідерами і постачальниками сухофруктів і горіхів, а це свідчить, що на полиці магазинів потрапляє продукція виключно зі свіжої сировини.

«Вибір року» - серйозний і авторитетний конкурс: щороку у ньому беруть участь торгові марки, що стали справжніми брендами як в Україні, так і у світі. Тут дуже велика конкуренція виробників, якості продукції та її популярності у споживачів. Те, що наша продукція отримала вищу відзнаку якості в Україні, - це величезна перемога для нашого підприємства, - говорить генеральний директор компанії «Ариол» Анатолій Вус. - Для нас цей конкурс важливий ще й тому, що він засвідчив правильність курсу підприємства на створення якісного і корисного продукту. Нам приємно, що, купуючи горіхи та сухофрукти, величезна кількість людей у всій Україні віддає перевагу продукції під ТМ Santa Vita».

Інформація про виробника:
ТОВ «Ариол» - найбільший імпортер сухофруктів і горіхів в Україну, а також є провідним оператором ринку фасованої продукції під ТМ SantaVita. Компанія володіє самим потужним високотехнологічним промислово-складським комплексом, його загальна площа складає 5094 м. кв. і здатне виробляти понад 232 тони фасованої продукції на місяць. Комплекс був спроектований і будувався спеціально з врахуванням специфіки зберігання і виробництва сухофруктів та горіхів, а також обладнаний новим технологічним обладнанням з сортування і розфасовки продукції.

22.11.2010 15:16
SantaVita в соцсетях