Где купить
Поиск
ТМ SantaVita підтвердила своє лідерство на українському ринку горіхів і сухофруктів

Компанія «Ариол» (виробник фасованих сухофруктів і горіхів ТМ SantaVita) у черговий раз підтвердила своє лідерство на українському ринку горіхів і сухофруктів, здобувши другу перемогу на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Вибір року - 2011» в Україні.

12 листопада 2011 року у Національному палаці мистецтв «Україна» пройшла одинадцята церемонія нагородження переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року - 2011» в Україні. У рамках конкурсу у 64 номінаціях було відзначено 49 українських і закордонних компаній, чию продукцію визнали кращою незалежне журі та споживачі. У номінації «Сухофрукти та горіхи» другий рік поспіль перемогу отримала українська торгова марка Santa Vita.

ТМ SantaVita виповнилося шість років. За цей короткий час компанія-виробник встигла ввести у експлуатацію новий високотехнологічний виробничо-складський комплекс (5094 м2, м. Севастополь) із власною лабораторією, запустити найновіші фасувальні лінії, а також створити кілька унікальних лінійок продукції, які представлені у всіх супермаркетах країни, а також за її межами.

На сьогодні компанія «Ариол» є єдиним імпортером і виробником сухофруктів і горіхів в Україні, що встановив шведське обладнання з підтримки стабільної вологості повітря. Цим компанія досягла виняткової конкурентної переваги: впровадження нової технології створює ідеальні умови для зберігання продукції, що відповідають міжнародним стандартам якості.

«Перемога у конкурсі «Вибір року» торік тільки посилила моє почуття відповідальності, - говорить генеральний директор компанії «Ариол» Анатолій Вус. - Протягом року ми розвивалися та постійно вдосконалювали виробництво, щоб наші споживачі могли придбати винятково якісні й корисні продукти ТМ SantaVita. Для нас чергова перемога є знаковою, тому що найскладніше – утримати досягнутий раніше результат, а золота медаль «Вибір року» є підтвердженням визнання споживачів і знаком якості нашої продукції».

Довідка
«Ариол» - провідний український імпортер і виробник сухофруктів і горіхів під ТМ SantaVita. Високотехнологічний виробничо-складський комплекс компанії загальною площею 5094 м2 і продуктивністю близько 232 тонн на місяць є найпотужнішим в Україні. Комплекс було спроектовано і збудовано саме з урахуванням специфіки зберігання і виробництва сухофруктів і горіхів, він обладнаний найновішим устаткуванням із сортування та фасування продукції.

18.11.2011 11:40
SantaVita в соцсетях