Где купить
Поиск
Торговий дім ''Санта-Віта'' виходить на ринок кондитерських інгредієнтів

ТД «Санта-Віта» розширює свою діяльність і завойовує нові ринки збуту. У серпні цього року компанія презентувала виробникам кондитерських і молочних інгредієнтів новий продукт – різані сухофрукти.

Для запуску цього проекту ТД «Санта-Віта» укомплектував виробничий комплекс спеціальним обладнанням для нарізки сухофруктів. Нова високотехнологічна установка дозволяє нарізати до 100 тонн продукції на місяць будь-якими фракціями, найбільшим попитом серед яких користуються 3х5 мм і 5х8 мм. В асортименті різаної продукції ТМ SantaVita наявні такі сухофрукти: курага, чорнослив, інжир, фініки, в’ялені банани, сушені ананаси та папайя.

Отже, розширивши асортимент уже існуючої продукції для виробників (родзинки, мак, кунжут, цукати, горіхи), компанія запропонувала різані сухофрукти у якості інгредієнтів.

Сучасні технології та найновіше обладнання дозволяють компанії швидко і точно у визначений термін виконувати будь-які замовлення клієнтів, гарантуючи при цьому європейський рівень якості продукції.

Продукція ТМ SantaVita широко використовується у кондитерській і хлібобулочній галузях, при виробництві сухих сніданків, каш швидкого приготування, а також у якості добавок до йогурту, сиру, морозива.

Виробники цільових сегментів у найближчому майбутньому зможуть оцінити появу й інших новинок і отримати повністю готові рішення для свого виробництва.

Микола Мельник, директор зі стратегічного планування і розвитку бізнесу ТД «Санта-Віта»:
- Унікальність пропозиції ТД «Санта-Віта» полягає у тому, що компанія у межах одного майданчика може забезпечити постійний контроль якості вхідної сировини, усіх внутрішніх виробничих процесів і якості кінцевого продукту, а наявність власної лабораторії дозволяє ретельно дотримуватися вологості, розміру фракції та інших параметрів, які узгоджуються з кожним клієнтом індивідуально.
Безумовною перевагою ТД «Санта-Віта» є те, що компанія – прямий імпортер сухофруктів і горіхів в Україну і може у необхідних кількостях забезпечувати стабільні і своєчасні поставки продукції у всі регіони країни.


Довідка
Торговий дім «Санта-Віта» є найбільшим імпортером сухофруктів і горіхів в Україну, а також є провідним оператором ринку фасованих сухофруктів. Продукція під ТМ SantaVita представлена у всіх регіонах України, а також імпортується у Білорусь, Молдову та Придністров’я.
Продукція ТМ SantaVita орієнтована на споживачів, що дотримуються здорового способу життя.

16.08.2010 18:31
SantaVita в соцсетях