Где купить
Поиск
На українському ринку сухофруктів і горіхів задана якісно нова планка по виробництву фасованої продукції

Торговий Дім «Santavita» оголошує про завершення будівництва свого нового виробничо-складського комплексу в Севастополі.

Новий завод оснащений сучасним устаткуванням, що говорить про постійне вдосконалення і прагнення до переходу на європейські стандарти якості виробництва сухофруктів. Завдяки новим потужностям, підприємство здатне виробляти в місяць 232 тонни фасованої продукції.

Безумовною перевагою нового виробничо-складського комплексу, є, те, що компанія зможе в межах єдиного виробничого майданчика забезпечити постійний і безперебійний контроль якості вхідної сировини, всіх внутрішніх виробничих процесів і якість кінцевого продукту. Для цих цілей створена власна лабораторія, яка відстежуватиме всі якісні характеристики продукції. Загальна площа виробничо-складського комплексу складає 5094 м².

З введенням в експлуатацію виробничо-складського комплексу – почато активне впровадження системи управління якістю, яка допоможе підтримувати продукцію підприємства відповідно до високих світових стандартів якості. Також в найближчому майбутньому, будуть встановлені додаткові виробничі лінії, завдяки яким, буде виведений новий асортимент продукції ТМ «Santavita».

Микола Мельник, директор по стратегічному плануванню і розвитку бізнесу ТД «Santavita»:
- На будь-якому ринку чи це продукти харчування, автобудівництво або B2B сектор, лідер даного ринку просто зобов'язаний бути новатором. Він повинен формувати культуру ведення бізнесу на ринку, створювати інновації в продукті, задавати загальну динаміку всьому ринку. Однією із стратегічних цілей нашої компанії було створення нового високотехнологічного виробничо-складського комплексу, який би став зразком і своєрідною «планкою» для всіх учасників ринку. Ми хочемо привнести на ринок європейські стандарти виробництва, і робимо це лише з однією метою – український споживач повинен мати можливість купувати якісні сухофрукти і горіхи.

Довідка:

Торговий Дім «Santavita» є найбільшим імпортером сухофруктів і горіхів в Україні, а також є провідним оператором ринку фасованих сухофруктів. Продукція під ТМ «Santavita» представлена у всіх регіонах України, а також імпортується до Білорусі, Молдови і Придністров'я. Продукція ТМ «Santavita» орієнтована на споживачів які ведуть здоровий спосіб життя.

06.11.2008 18:38
SantaVita в соцсетях