Где купить
Поиск
Фарширований перець із родзинками

Традиційна страва літнього столу здатна здивувати й потішити новими смаковими відтінками. Додайте до солодкості болгарського перцю пряну східну нотку!

Інгредієнти
    • Змішаний фарш (телятина + курка)500 г
    • Солодкий перець12 шт.
    • Морква3 шт.
    • Цибуля3 шт.
    • Часник3 зубки
    • Петрушка1 пучок
    • Томатна паста2 ст. л.
    • Рис1 скл.
    • Світлі родзинки100 г
    • Бульйон, вода
    • Сіль, перецьза смаком

Спосіб приготування:
Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці, у перців видаліть серцевину. Родзинки промийте. Змішайте цибулю, моркву, часник, родзинки, зелень і томатну пасту. Залийте все невеликою кількістю кип’ятку. Додайте до фаршу томатну суміш і промитий рис. Посоліть, добре все перемішайте. Нафаршируйте перці. Викладіть у каструлю з бульйоном і додайте кип’ятку так, щоб перці не торкалися дна. Тушкуйте на слабкому вогні близько 40 хвилин. Подаючи до столу, полийте сметаною.

Порада:
Щоб перці не пристали до дна посуду, покладіть спочатку шар різаної картоплі, а потім уже перець.

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях