Яловичина з чорносливом
М'ясо – обов’язковий компонент повноцінного раціону людини, незамінне джерело білків. Яловичина – особливий, дієтичний продукт: у ній мало жиру і багато заліза та вітаміну В12.
Інгредієнти
-
- Яловичина500 г
- Картопля10 шт.
- Чорнослив150 г
- Мигдаль50 г
- Морква2 шт.
- Цибуля2 шт.
- Сіль, перець, зеленьза смаком
Спосіб приготування:
Цибулю наріжте півкільцями, моркву – тонкими кружальцями, м'ясо і картоплю – кубиками. Мигдаль подрібніть. Змішайте всі складові. Посоліть і поперчіть. Викладіть у каструлю, додайте півсклянки води. Накрийте кришкою і поставте у духовку. Готуйте при температурі 180ºС протягом двох годин.
Порада:
Якщо чорнослив з кісточкою, видаліть її. Подрібнювати сухофрукти не варто – цілі сливи надають страві більш делікатного смаку й аромату.
Рекомендовані продукти