Курка, тушкована з горіхами та родзинками
Біле куряче м'ясо дуже корисне для організму. Дієтологи і терапевти наполягають на обов’язковому включенні його до раціону як здорових людей, так і, особливо, тих, хто страждає від підвищеного тиску.
Інгредієнти
-
- Куряче філе300 г
- Цибуля1 шт.
- Солодкий перець2 шт.
- Нежирні вершки1-2 ст. л.
- Волоський горіх100 г
- Темні родзинки100 г
- Сіль, перець, зеленьза смаком
Спосіб приготування:
Філе наріжте на шматочки. У перців видаліть серцевину, а м’якоть наріжте смужками. Цибулю наріжте півкільцями. Горіхи подрібніть. У глибокий посуд з антипригарним покриттям викладіть філе, родзинки, горіхи, перець, цибулю. Посоліть і поперчіть. Усе залийте вершками. Посуд поставте у духовку і тушкуйте до готовності.
Порада:
Для пікантності філе курки можна змастити соком половини лимона.
Рекомендовані продукти