Где купить
Поиск
Мафін ванільний

Мафін – це маленький кекс, який важить близько ста грам. Мафіни ідеально підходять для сніданку, їх можна приготувати на свято, вони будуть смачним десертом на пікніку. Щоб кексики вийшли високі, потрібно класти багато тіста у форму, як кажуть «з гіркою».

Інгредієнти
    • Цукор300 г
    • Рослинна олія250 г
    • Борошно пшеничне200 г
    • Вода200 г
    • Суміш «Мафін Вікторія ванільний» 100 г
    • Яйця4 шт.

Спосіб приготування:
Всі інгредієнти висипати у миску і змішати за допомогою міксера на повільній або високій швидкості протягом 5-7 хвилин. Потім тісто покласти в кондитерський мішок і видавити у форми для мафінів на 2/3 по висоті. Випікати вироби великої маси при температурі 160 ºС 30-40 хвилин, а дрібно-штучні – при температурі 180 ºС 15-20 хвилин. Остудити мафіни кілька хвилин у формі, потім викласти на тарілку.

Порада:
Мафіни можна робити з різноманітними начинками: ягодами (журавлиною, малиною, чорницею і т.д.), фруктами, горіхами, сиром, шоколадом, лимоном, корицею. Взимку свіжі ягоди і фрукти можна замінити замороженими, головне - не розморожувати їх заздалегідь, щоб мафіни не вийшли мокрими.

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях