М’ясні рулетики з фініками
Цю оригінальну м’ясну страву з сухофруктами прикрашає незвичайне поєднання солодкого й гострого смаків. Приготуйте її замість звичних відбивних – близькі будуть у захваті.
Інгредієнти
-
- Яловичина чи куряча грудка200 г
- Вершковий сир100 г
- Чорнослив60 г
- Гірчиця½ ч. л.
- Фініки100 г
- Зелена цибуляза смаком
Спосіб приготування:
Вершковий і тертий твердий сири розігрійте до розм’якшення у маленькій каструльці. Додайте подрібнену зелену цибулю і гірчицю. М'ясо наріжте на шматочки, відбийте. Змастіть кожен шматочок сирною сумішшю, вкладіть половинку фініка і згорніть рулетки. Скріпіть дерев’яною зубочисткою. Викладіть на лист і поставте у духовку на невеликий вогонь приблизно на 20-30 хвилин.
Порада:
Якщо часу на приготування обмаль, можна не дрібнити м'ясо, а приготувати один більший рулет із фініками.
Рекомендовані продукти