Кращий початок дня – тарілка вівсянки із сухофруктами й горіхами. Користь такого сніданку незаперечна – досвідчені дієтологи усього світу в цьому одностайні.
-
- вівсяні пластівці 1 ст.
- вода2 ст.
- чорнослив7 шт.
- родзинки1 ст. л.
- мигдаль1 ст. л.
- насіння1 ч. л.
Спосіб приготування:
Залийте пластівці холодною водою. Родзинки й чорнослив ретельно промийте й запарте окропом. Мигдаль подрібніть. Змішайте сухофрукти й горіхи з пластівцями і варіть кашу до готовності. Жиру, що міститься у подрібнених горіхах, цілком достатньо для того, щоб вівсянка і без масла мала м’який смак. Якщо ви любите більш густу кашу, відрегулюйте кількість води і додайте будь-яке подрібнене насіння – соняшникове, кунжутне, гарбузове.
Порада:
Чорнослив – кращий засіб для очищення кишківника. Промийте увечері півтора десятка сухофруктів і залийте їх холодною кип’яченою водою. Наступного дня натщесерце випийте настій, а сливи додайте до каші – ефект не змусить себе чекати.