Пангасіус із горіхами
Із пангасіуса виходить чудова юшка. Але й запеченою ця рибка, завдяки своїй підвищеній жирності, смакуватиме неабияк. Спробуйте приготувати філе пангасіуса на овочевій подушці під ковдрою з сиру та горіхів.
Інгредієнти
-
- Філе пангасіуса1 шт.
- Картопля2 шт.
- Овочева суміш100 г
- Твердий сир100 г
- Волоський горіх100 г
- Фундук50 г
- Сіль, перець, зеленьза смаком
Спосіб приготування:
На лист, змащений олією, покладіть шар нарізаної тонкими скибочками сирої картоплі. На неї викладіть кілька жмень овочевої суміші. На овочі покладіть філе пангасіуса. Рибу посоліть, поперчіть, посипте тертим сиром і подрібненими горіхами. Запікайте у духовці при 200-220°С близько 30 хвилин.
Порада:
Якщо замість готової суміші ви збираєтеся використати свіжі сезонні овочі, наріжте їх дрібними кубиками – так овочі будуть соковитішими.
Рекомендовані продукти