Цей рецепт стане в пригоді тим, хто постує, а також усім, хто дотримується здорового харчування. Листя салату чудово поєднується не лише із різними видами м’яса, риби, але й з овочами і фруктами. Горіхи і сухофрукти розкривають і підкреслюють смак салатного листя, роблять салат легким і ніжним і водночас поживним.
-
- Житні сухарики50 г
- Листя салату 150 г
- Фініки сушені 100 г
- Арахіс50 г
Спосіб приготування:
На велику тарілку викладіть листя салату – цілим чи великими шматками (італійці, наприклад, зазвичай шматують салат руками). З фініків видаліть кісточки, промийте, просушіть, наріжте тонкими скибочками і викладіть на салат. Додайте сухарики й арахіс. Змастіть оливковою олією або лимонним соком.
Порада:
Салат можна змастити будь-яким цитрусовим соком, змішаним з меленими горіхами. Горіхи багаті на поліненасичену жирну кислоту омега-6, яка відповідає за гарний стан шкіри.