Рибна запіканка
Запіканка, або рибний пиріг, як кажуть англійці, – універсальна позасезонна страва, яку готують і до святкового столу, і у будень. А головне, це справжня знахідка для кулінарів-початківців.
Інгредієнти
-
- Рибне філе500 г
- Цибуля1 шт.
- Морква1 шт.
- Сметана100 г
- Кабачок1 шт.
- Яйце1 шт.
- Твердий сир200 г
- Картопля2 шт.
- Родзинки100 г
- Сіль, перець, зеленьза смаком
Спосіб приготування:
Філе, картоплю і кабачок наріжте скибками. Викладіть у форму, посоліть, поперчіть. Зверху покладіть цибулю, нарізану кільцями, терту моркву й посипте усе родзинками. Тертий на середній тертці сир і збите яйце змішайте зі сметаною. Змастіть страву цією сумішшю і запікайте у духовці 20-30 хвилин.
Порада:
Кабачок можна замінити баклажаном чи перцем. Взимку замість свіжих овочів цілком можна використати морожені.
Рекомендовані продукти