Где купить
Поиск
Гарбузове пюре з горіхами

Гарбузове пюре використовують як основу для приготування різноманітних блюд. Воно до смаку навіть немовлятам. Наш рецепт має подвійну цінність: завдяки горіхам страва набуває додаткової поживності, а яблука роблять її ще кориснішою.

Інгредієнти
    • Гарбуз500 г
    • Великі яблука 6 шт.
    • Чищені волоські горіхи 1 ст.
    • Мускатний горіх 1 ч. л.
    • Гарбузове насіння 1 ст. л.
    • Ванільний цукор 1 пакетик
    • Кориця1 ч. л.

Спосіб приготування:
Гарбуз почистіть і наріжте на кубики. З яблук видаліть серцевину. Можете скористатися блендером для подрібнення інгредієнтів, а можете просто натерти їх на дрібній тертці (чим дрібніше, тим краще). У пюре додайте мелені горіхи, ванільний цукор, корицю й мускатний горіх. Добре перемішайте. Можна додати до страви гарбузове насіння – так її користь стане максимальною.

Порада:
Готуючи гарбуз, не забувайте про його насіння: у ньому міститься цілий комплекс вітамінів і мінералів. Сушене насіння смакує у салатах, печиві, як домішок до інших різноманітних страв, а також як самодостатня корисна і поживна їжа.

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях