Млинці з маком
У давнину традиційно млинці з різноманітними начинками готували на Масляному тижні. У наш час, на щастя, їх печуть не лише до свята. Приготувати млинці нескладно, а головне – результат буде незмінно смачним!
Інгредієнти
-
- Макова начинка"500 г
- Яйця4 шт.
- Цукор3 ст.л.
- Соняшникова олія2,5 ст. л.
- Борошно1,5 скл.
- Молоко0,5 л
- Дрібка солі, дрібка соди.
Спосіб приготування:
Яйця розтерти з цукром, посолити й, збиваючи, домішати поступово борошно та молоко. Додати олію й соду. Все ще раз ретельно збити. Випікати на добре розігрітій сковорідці. Охолодити, викласти на млинці «Макову начинку», згорнути конвертом чи рулетом і обсмажити на вершковому маслі до золотавого кольору.
Порада:
Перед подачею до столу млинці з маком можна полити медом – таке поєднання не лише надзвичайно смачне, але й дуже корисне.
Рекомендовані продукти