Где купить
Поиск
Курка, тушкована з горіхами та родзинками

Біле куряче м'ясо дуже корисне для організму. Дієтологи і терапевти наполягають на обов’язковому включенні його до раціону як здорових людей, так і, особливо, тих, хто страждає від підвищеного тиску.

Інгредієнти
    • Куряче філе300 г
    • Цибуля1 шт.
    • Солодкий перець2 шт.
    • Нежирні вершки1-2 ст. л.
    • Волоський горіх100 г
    • Темні родзинки100 г
    • Сіль, перець, зеленьза смаком

Спосіб приготування:
Філе наріжте на шматочки. У перців видаліть серцевину, а м’якоть наріжте смужками. Цибулю наріжте півкільцями. Горіхи подрібніть. У глибокий посуд з антипригарним покриттям викладіть філе, родзинки, горіхи, перець, цибулю. Посоліть і поперчіть. Усе залийте вершками. Посуд поставте у духовку і тушкуйте до готовності.

Порада:
Для пікантності філе курки можна змастити соком половини лимона.

Рекомендовані продукти
SantaVita в соцсетях